Diederik Samsom keynote spreker op Kennismarkt Omgevingswet 2018 - Berghauser Pont
21 augustus 2018

Diederik Samsom keynote spreker op Kennismarkt Omgevingswet 2018

Diederik Samsom is te gast tijdens de Kennismarkt Omgevingswet 2018. Vanuit zijn rol als voorzitter van de klimaattafel Gebouwde omgeving zal hij de uitdagingen en de kansen van de energietransitie bespreken. Hij gaat dieper in op de huidige situatie en op de vraag en wat er nodig is om de transitie met alle betrokken partijen te realiseren. Uw hulp is hard nodig!

 

Ochtendprogramma: kennisupdate over de Omgevingswet

Over ruim twee jaar is de nieuwe wet een feit. Wat is er nodig om de eindstreep te halen? Hoe gaat u hiermee aan de slag en hoe krijgen thema’s als gezondheid en omgevingskwaliteit een plek in het geheel? Met het verschijnen van nieuwe consultaties wordt het steeds duidelijker hoe de Omgevingswet er uit gaat zien. Laat u bijpraten!

Na opening van de dagvoorzitter Friso de Zeeuw kunt u deelnemen aan een tweetal zelfgekozen workshops. Het aanbod is breed, dus u bepaalt zelf op welke aspecten u wilt inzoomen. Iedere workshop bevat tevens praktijkcasussen die inzicht geven in de consequenties die de wet met zich meebrengt.

Bekijk hier voor het volledige workshopprogramma.

 

Lunch

(inclusief)

 

Middagprogramma: de uitdagingen van de toekomst

De komende periode worden er andere dingen van u gevraagd. Dan gaat het uiteraard over de Omgevingswet, de energietransitie, duurzaamheid, maar ook over de ambtenaar 3.0 die op een nieuwe manier opereert.

 

Praktische informatie

Datum:     Dinsdag 13 november van 9.00 tot 17.00 uur

Locatie:    Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam

Prijs:        295,- euro per persoon, ex BTW

 

Wilt u deze informatieve en inspirerende dag ook bijwonen? Meld u aan op de website van Omgevingsweb: Kennismarkt Omgevingsweb 2018.