JUNIOR marketeer – bijbaan - Berghauser Pont

JUNIOR marketeer – bijbaan

Heb jij een passie voor marketing of communicatie en wil jij werken bij een organisatie die zich bezig houdt met belangrijke maatschappelijke opgaven? Wil je veel leren over het marketingvak en als je dan toch moet werken, meteen relevante werkervaring opdoen? Dan is deze bijbaan echt iets voor jou!

Als Junior Marketeer  ga je onder begeleiding van onze marketeers aan de slag met E-mailmarketing, het maken van banners in Creatopy, het plaatsen van social posts via LinkedIn en het uitvoeren van A/B testen. Ook pas je onze websites aan waar nodig, denk je mee over het verbeteren van de customer journeys, werk je aan het verbeteren van de SEO en denk je mee over marketingcampagnes.

 

Wie ben jij?

 

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent analytisch en accuraat
  • Je bent taalvaardig en/of vaardig met het ontwikkelen van beeld.
  • Je bent communicatief, klantgericht en denkt in oplossingen.

 

Wat bieden wij jou?

 

  • Marktconform salaris
  • Een min-maxcontract voor max 24 uur per week
  • Mogelijkheid om thuiswerken te combineren met werken op kantoor.

 

Waar kom je te werken?

 

Berghauser Pont is een snelgroeiend mediabedrijf. Van nieuws tot boeken, van opleidingen tot online leerproducten – wij bieden verdieping op een impactvolle manier.

Dit doen we met een jong team van mensen die niet bang zijn om buiten de gebaande paden te denken en altijd willen leren. Lunchen doen we het liefst met z’n allen aan een picknicktafel aan het water maar als het weer slecht is, hebben we een grote keuken waar we neerstrijken. Naast het werk houden we gezellige borrels in ons kantoor in de Houthavens.

Als team zijn we gedreven om Berghauser Pont met elkaar naar een hoger plan te tillen en bij te dragen aan een meer rechtvaardige, betrouwbare en duurzame samenleving. De cursussen die wij aanbieden op het gebied van klimaat, energie, ruimte en wonen, privacy en nog veel meer, zijn ook beschikbaar voor al onze collega’s zodat zij zich verder kunnen verdiepen en ontwikkelen.

 

Interesse?

 

Stuur je CV + motivatie naar HR@berghauserpont.nl, dan nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op.