Junior Functioneel Beheerder - Berghauser Pont

Junior Functioneel Beheerder

Wil jij ons helpen om onze IT-organisatie naar een hoger plan te tillen?  Haal jij voldoening uit het helpen van je collega’s met functionele vragen en het bieden van ondersteuning? Krijg jij energie van het idee dat je bij hebt gedragen aan het afronden van complexe IT-projecten? Dan is deze uitdagende en veelzijdige baan iets voor jou!

 

32 – 40 uur

 

Over ons

Berghauser Pont Mediagroep stimuleert debat, ontwikkeling en kennisdeling over de publieke zaak. We zijn een onafhankelijk platform dat hoogwaardige kennis toegankelijk maakt voor de professional We geven snel inzicht in de laatste maatschappelijke ontwikkelingen, maar ook verdieping, opinies en alle relevante regelgeving en achtergrondinformatie. Dat doen we met boeken, cursussen en events die we ontwikkelen met honderden experts.  Onze intentie is daarmee een bijdrage te leveren aan een meer duurzame, eerlijke en inclusieve samenleving.

 

Naast onze vier kennisportals OmgevingswebPrivacywebSociaalweb en Klimaatweb biedt Berghauser Pont Academy (BPA) een uitgebreid aanbod van cursussen, opleidingen en andere events binnen uiteenlopende markten als de fysieke leefomgeving, energie en duurzaamheid, zorg, sociaal domein, privacy, bestuursrecht, arbeidsrecht en witwassen en bancaire regels. Naast fysieke cursussen biedt BPA een steeds uitgebreider pakket online leermogelijkheden, zoals e-cursussen, online cursussen en webinars.

 

 

Wat ga je doen?

Als Junior Functioneel Beheerder ga jij aan de slag met de inrichting, optimalisatie en implementatie van onze huidige en toekomstige applicaties. Hierbij bied je op een dagelijkse basis functionele ondersteuning aan collega’s door het beantwoorden van gebruikersvragen, het uitzetten en opvolgen van bugs bij onze ontwikkelaars en het day-to-day gebruikersbeheer.

Samen met de IT Project Manager zul je betrokken zijn bij complexe IT-implementaties en ondersteuning bieden door te documenteren, uit te voeren maar vooral ook mee te denken in het gehele proces. Een van de projecten waar je nauw bij betrokken zal zijn is het implementeren van een nieuw CRM systeem, maar ook kleinere projecten zoals functionele wijzigingen/verbeteringen aan onze portals zullen aan de orde zijn. Dit doen we volgens de Agile methodiek, welke je samen met de IT Project Manager zal uitdragen over de hele organisatie.

Daarnaast zul je gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor onze hardware; hierbij kun je denken aan het gereedmaken van PC’s/laptops voor collega’s en het beheren van een overzicht van onze hardware lifecycle.

 

Wie ben jij?

– Je hebt minimaal HBO werk/denkniveau
– 0-3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
– Je bent analytisch
– Je beschikt over een probleemoplossend vermogen
– Je bent communicatief sterk, zowel in woord als geschrift
– Je bent resultaatgericht, nauwkeurig en proactief.
– Je hebt aantoonbare affiniteit met ICT/computersystemen en de wens om hier nog meer over te leren.
– Ervaring met Agile/Scrum is een pré.

 

Wat bieden we jou?

– Een mooie baan met veel verantwoordelijkheid, jij gaat een grote bijdrage leveren aan de professionalisering van onze IT-afdeling!
– Een bruto salaris van € 2400,- tot maximaal € 2800,- afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
– Een dynamische werkomgeving in een modern kantoorpand in de Amsterdamse Houthavens.
– Fantastische collega’s, we organiseren geregeld borrels & uitjes.

 

Ben je enthousiast geworden over deze functie?

Dan leren wij jou graag kennen! Stuur je CV en motivatie naar ilse@berghauserpont.nl. Dan nemen we daarna zo snel mogelijk contact met jou op.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!