Junior marketeer - Berghauser Pont

Junior marketeer

Full time

 

Ben je net afgestudeerd? En lijkt het je leuk om brede marketingervaring op te doen bij een snelgroeiend mediabedrijf in de Houthavens in Amsterdam? Dan is dit iets voor jou!

 

Berghauser Pont Mediagroep stimuleert debat, ontwikkeling en kennisdeling over de publieke zaak. We zijn een onafhankelijk platform dat hoogwaardige kennis ontwikkelt, bij elkaar brengt en toegankelijk maakt voor de professional. Onze intentie is daarmee een bijdrage te leveren aan een meer duurzame, eerlijke en inclusieve samenleving.

 

De kennisportals Omgevingsweb, Klimaatweb, Zorg&Sociaalweb en Privacyweb zijn de plek waar professionals hun kennis kunnen delen en met elkaar in gesprek kunnen. Binnen deze domeinen bieden we een breed portfolio van (online) cursussen en opleidingen, evenementen, online colleges, boeken en een kennisbank.

 

Gezien de sterke groei die het bedrijf doormaakt, zijn we per direct op zoek naar een:

 

Junior marketeer

Fulltime

 

Wat ga je doen?

Binnen de marketingafdeling ben jij verantwoordelijk voor alle acties die zijn gericht op het vergroten van het bereik van de portals. Samen met het marketingteam geef je invulling aan de strategie om deze professionals te activeren en te converteren naar (trouwe) klanten van Berghauser Pont. Daarbij monitor je continu de resultaten – en stuur je bij waar nodig. Ook de promotie van evenementen, cursussen en boeken van Berghauser Pont behoort tot jouw takenpakket. Binnen het team heb jij een extra focus op social media: je komt actief met voorstellen om deze op creatieve wijze in te zetten.

 

Onderdelen van je dagelijkse werkzaamheden zijn:

 • Uitvoeren en evalueren van e-mailmarketingcampagnes
 • Uitvoeren en evalueren van Google Ads campagnes
 • Schrijven van korte teksten voor de website
 • Analyseren en verbeteren van de SEO voor onze portals
 • Optimaliseren en creatief inzetten van onze social mediakanalen
 • Bedenken en uitwerken van strategieën om het aantal nieuwsbrieflezers te vergroten
 • Ontwikkelen en uitvoeren van marketingacties met derden
 • Ad hoc marketing taken

 

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent afgestudeerd in de richting Marketing, Communicatie of een vergelijkbare studie op hbo/wo- niveau
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent proactief en resultaatgericht
 • Je werkt planmatig en gestructureerd 

 

Wat bieden we jou?

Een dynamische werkomgeving binnen een snelgroeiend bedrijf met alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Vanzelfsprekend krijg je hier goede en moderne arbeidsvoorwaarden voor terug. Denk aan flexibele werktijden en de mogelijkheid om (deels) thuis te werken.

Ons kantoor bevindt zich aan de Danzigerkade in de historische Houthavens. Het is onderdeel van een hub van bedrijven in de media en creatieve industrie. Je komt terecht in een jong en enthousiast team, wij zijn gedreven om Berghauser Pont met elkaar naar een hoger plan te tillen.

 

Interesse?

Wil je solliciteren? Stuur dan je CV of LinkedIn profiel en motivatie naar ilse@berghauserpont.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!