Junior marketeer - Berghauser Pont

Junior marketeer

Berghauser Pont stimuleert debat, ontwikkeling en kennisdeling over de publieke zaak. We zijn een onafhankelijk platform dat hoogwaardige kennis ontwikkelt, bij elkaar brengt en toegankelijk maakt voor de professional. Dit doen we via onze kennisportals, een uitgeverij en een eigen Academy. Onze missie is daarmee een bijdrage te leveren aan een meer duurzame, eerlijke en inclusieve samenleving.

 

Wij zijn per direct op zoek naar:

Junior Marketeer
36 – 40 uur

Berghauser Pont stimuleert debat, ontwikkeling en kennisdeling over de publieke zaak. We zijn een onafhankelijk platform dat hoogwaardige kennis ontwikkelt, bij elkaar brengt en toegankelijk maakt voor de professional. Dit doen we via onze kennisportals, een uitgeverij en een eigen Academy. Onze missie is daarmee een bijdrage te leveren aan een meer duurzame, eerlijke en inclusieve samenleving.

 

WAT GA JE DOEN?

Als Junior Marketeer ontwikkel je jezelf tot een all-round marketing professional. Je houd je bezig met alle facetten van online marketing: e-mailmarketing, content marketing, social media, paid search, SEO, marketing automation, et cetera. In samenwerking met het marketingteam zorg je ervoor dat de marketingactiviteiten worden uitgewerkt en uitgevoerd, daarbij monitor je continu de resultaten – en stuur je bij waar nodig.

 

 • Bedenken en uitvoeren van marketingacties om meer nieuwsbrieflezers te werven
 • Verbeteren van SEO van onze websites en in samenwerking met onze redactie neerzetten van onze contentstrategie met als doel om organisch zoekverkeer te vergroten
 • Beheren van onze social mediakanalen en contentkalender met als doel om bereik en engagement te vergroten
 • Uitvoeren van activiteiten binnen onze eigen kanalen met als doel meer engagement te creëren onder onze websitebezoekers
 • Jij rapporteert in deze functie aan onze marketing lead

 

WIE BEN JIJ?

 • Je bent afgestudeerd in de richting Marketing, Communicatie of een vergelijkbare studie op hbo/wo- niveau
 • Je hebt interesse in of ervaring met online marketing, contentmarketing en social media
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent ondernemend, creatief en resultaatgericht
 • Je werkt planmatig en gestructureerd 
 • Je bent energiek

 

WAT HEEFT BERGHAUSER PONT JOU TE BIEDEN?

 

Berghauser Pont is een snelgroeiend mediabedrijf. Van nieuws tot boeken, van podcasts tot video-items – wij bieden verdieping op een impactvolle manier.

 

Dit doen we met een jong team van mensen die niet bang zijn om buiten de gebaande paden te denken en altijd willen leren. Lunchen doen we het liefst met z’n allen aan een picknicktafel aan het water maar als het weer slecht is, hebben we een grote keuken waar we neerstrijken. Naast het werk houden we elke week een gezellige borrel in ons kantoor in de Houthavens. Ook rouleren we wie er in de feestcommissie zit voor onze bedrijfsuitjes – zo komen er allerlei activiteiten aan bod, voor elk wat wils!

 

Door de samenstelling en de groei van ons bedrijf, zijn er mogelijkheden genoeg om je functie te vormen in een richting die jij interessant vindt. Als team zijn we gedreven om Berghauser Pont met elkaar naar een hoger plan te tillen en bij te dragen aan een meer rechtvaardige, betrouwbare en duurzame samenleving. De cursussen die wij aanbieden op het gebied van klimaat, energie, ruimte en wonen, privacy, digitalisering, jeugdzorg en nog veel meer, zijn ook beschikbaar voor al onze collega’s zodat zij zich verder kunnen verdiepen en ontwikkelen.

 

Verder bieden wij ook:

 • Een salaris van €2.300 – €2.700 bruto per maand, afhankelijk van je ervaring
 • 25 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld
 • Pensioenvergoeding
 • Reiskostenvergoeding
 • Mogelijkheid om thuiswerken te combineren met op kantoor werken

 

INTERESSE?

Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar HR@berghauserpont.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Judith Nuijens (020 820 0908 / judith@berghauserpont.nl)

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.