Partnership Manager - Berghauser Pont

Partnership Manager

 

Partnership Manager

Fulltime

 

Ben je iemand die inhoudelijke nieuwsgierigheid verbindt aan commercie? Vind je het bovendien leuk om partners te helpen bij het realiseren van hun communicatiedoelstellingen? En zie je het zitten om de salesorganisatie verder uit te bouwen bij een innovatief en snelgroeiend bedrijf? Dan is deze functie iets voor jou!

 

 

Berghauser Pont Mediagroep stimuleert debat, ontwikkeling en kennisdeling over de publieke zaak. We zijn een onafhankelijk platform dat hoogwaardige kennis ontwikkelt, bij elkaar brengt en toegankelijk maakt voor de professional. Onze intentie is daarmee een bijdrage te leveren aan een meer duurzame, eerlijke en inclusieve samenleving.

 

De kennisportals Omgevingsweb, Sociaalweb en Privacyweb onderscheiden zich door de hoogwaardige inhoudelijke content, die grotendeels samen met partners zoals advocatenkantoren of adviesbureaus wordt ontwikkeld.

 

Voor onze kennisportalen zijn wij nu op zoek naar een Partnership Manager

 

Wat ga je doen als Partnership Manager

Jij gaat onze partners helpen om zich op de kaart zetten bij hun doelgroep, vakgenoten en potentiële nieuwe medewerkers. Hiervoor bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor contentmarketing en jobmarketing. In nauwe samenwerking met de redactie ontwikkel je plannen op maat zodat partners hun doelstellingen kunnen realiseren. Bijvoorbeeld om zich te profileren als thought leader, hun merk uit te dragen, klanten te werven of nieuwe medewerkers te vinden.

 

Je bent zowel verantwoordelijk voor het bedienen van bestaande partners als het binnenhalen van nieuwe partners. Denk hierbij aan adviesorganisaties, advocatenkantoren en overheden. Gezien de sterke groei van ons bedrijf help je bovendien mee aan de uitbouw van de salesorganisatie.

 

Kort samengevat ben je verantwoordelijk voor:

 • Het genereren van extra omzet bij onze bestaande partners;
 • Het werven van nieuwe partners;
 • Het creëren van interessante (content)proposities;
 • Het verder uitbouwen van de salesorganisatie.

Als Commercieel Partnership Manager:

 • Heb je bewezen succesvolle saleservaring bij bijvoorbeeld een adviesorganisatie, cursusorganisatie of onderzoeksinstelling;
 • Combineer je inhoudelijke nieuwsgierigheid met een commerciële drive;
 • Ben je een volwaardig gesprekspartner voor de kennispartners en de redactie.
 • Ben je creatief in het maken van een vertaalslag van de doelstellingen van de klant naar proposities op maat.

 

Verder beschik je over:

 • Een opleiding op HBO/WO niveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als account- of partnermanager of in een vergelijkbare functie;
 • Affiniteit met maatschappelijke onderwerpen als duurzaamheid, gezondheid en privacy;
 • Ervaring binnen een online georiënteerd bedrijf is een pré.

 

 

 

Wat heeft Berghauser Pont jou te bieden?

Allereerst bieden wij jou een uitdagende functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt. En in een klein en snelgroeiend bedrijf kan jij je snel verder ontwikkelen. Vanzelfsprekend krijg je hier goede en moderne arbeidsvoorwaarden voor terug.

 

Ons kantoor bevindt zich aan de Danzigerkade in de historische Houthavens welke volop in transformatie zijn. Gesitueerd aan de oever van het IJ, vormt de Danzigerkade een hub waar meer bedrijven samenkomen vanuit de media en creatieve industrie. Je komt terecht in een jong en enthousiast team, wij zijn gedreven om Berghauser Pont met elkaar naar een hoger plan te tillen.

 

Sollicitatie en informatie vacature Commercieel Partnership Manager

Wil je solliciteren? Stuur dan je CV of LinkedIn profiel en motivatie naar info@berghauserpont.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Monique Boer, directeur Berghauser Pont, 06 – 24 99 97 54, monique@berghauserpont.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

 

Trefwoorden: Vacature Commercieel Partnershipmanager Amsterdam, Vacature Commercieel Partnership Manager Amsterdam, Accountmanager Partnerships Publieke Zaak, Partnerships Overheid, Publieke Sector, Omgevingsdomein, Ruimtelijk Domein, Privacy, Sociaal Domein