Redactie assistent Boeken - Berghauser Pont

Redactie assistent Boeken

Fulltime

 

Wil je graag werken bij een organisatie die zich bezighoudt met maatschappelijke thema’s die er echt toe doen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

 

Berghauser Pont Mediagroep stimuleert debat, ontwikkeling en kennisdeling over de publieke zaak. We zijn een onafhankelijk platform dat hoogwaardige kennis ontwikkelt en toegankelijk maakt voor de professional. We geven snel inzicht in de laatste maatschappelijke ontwikkelingen, maar ook verdieping, opinies en alle relevante regelgeving en achtergrondinformatie. Dat doen we met boeken, cursussen en events die we ontwikkelen met honderden experts. Onze intentie is daarmee een bijdrage te leveren aan een meer duurzame, eerlijke en inclusieve samenleving.

 

De kennisportals Omgevingsweb, Zorg&Sociaalweb, Klimaatweb en Data&Privacyweb spelen hierbij een centrale rol. Naast deze portals biedt Berghauser Pont Academy (BPA) een uitgebreid aanbod van cursussen, opleidingen en andere events.

Voor onze kennisportals zijn we op zoek naar een:

 

Redactie assistent Boeken
Fulltime

 

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met ondersteunende redactionele en administratieve taken zoals:

  • Het invoeren van manuscripten in het CMS-systeem, zodat deze zowel online als in print gepubliceerd kunnen worden
  • Het invoeren van andere redactionele content
  • Het opmaken van boeken
  • Het controleren van de inhoud
  • Het plaatsen en verrijken van boeken in onze online boekwinkels

 

Wat neem je mee?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je werkt nauwkeurig en secuur
  • Je hebt ruime ervaring met Microsoft Office en contentmanagementsystemen

 

 

Wat heeft Berghauser Pont jou te bieden?

Een dynamische werkomgeving binnen een snelgroeiend bedrijf, een jong team en alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in het hart van creatief Amsterdam in de Houthavens.Het is onderdeel van een hub van bedrijven in de media en creatieve industrie. Wij zijn gedreven om Berghauser Pont met elkaar naar een hoger plan te tillen. Vanzelfsprekend krijg je hier goede en moderne arbeidsvoorwaarden voor terug.

 

Interesse?

Wil je solliciteren? Stuur dan je CV of LinkedIn profiel en motivatie naar hr@berghauserpont.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!