Vacature Opleidingsmanager / Cursusmanager - Berghauser Pont

Vacature Opleidingsmanager / Cursusmanager

Zit leren en ontwikkelen in jouw bloed en genen? Krijg jij energie van het ontwikkelen en vernieuwen van concrete opleidingen en cursussen? Zie jij een werkplek aan de gracht in hartje Amsterdam wel zitten? Dan is deze baan echt iets voor jou!

 

Berghauser Pont Academy (BPA) is een cursusorganisatie op juridisch gebied. Wij verzorgen een paar honderd cursussen en een aantal grotere events per jaar. Berghauser Pont Academy is onderdeel van Berghauser Pont, een kennisorganisatie die professionals bij elkaar brengt. In samenwerking met vele experts dragen wij zorg voor de meest actuele kennis middels onze mediaplatformen, boeken en cursussen. De kennisportals Omgevingsweb, Privacyweb en Sociaalweb spelen hierbij een centrale rol en vormen voor tienduizenden professionals per maand een bron van kennis en interactie op hun vakgebied.

 

Binnen de niches waarin we actief zijn hebben we een leidende positie en we willen onze snelgroeiende organisatie verder versterken met een:

 

Opleidingsmanager / Cursusmanager

Minimaal 36 uur per week

 

Functieomschrijving Opleidingsmanager / Cursusmanager

Als Opleidingsmanager / Cursusmanager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en organiseren van diverse cursussen, opleidingen en andere events. In overleg met docenten, je netwerk en de uitgevers van de kennisportals zorg je voor een passend aanbod en ben je verantwoordelijk voor de inhoud en organisatie van de cursussen en events. Naast ontwikkeling ben je ook actief om bestaande events continu te verbeteren en aan te laten sluiten bij de marktvraag.

 

Verder ben je:

  • Verantwoordelijk voor de omzet van de cursussen, events en opleidingen;
  • In staat om content snel eigen te maken om deze te vertalen naar cursussen;
  • Verantwoordelijk voor de coördinatie en organisatie van cursussen, opleidingen en events in samenwerking met de logistieke medewerkers;
  • Inhoudelijk aanspreekpunt voor docenten en cursisten.

 

Als Opleidingsmanager herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Minimaal een passende HBO/WO-opleiding en enige relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je weet snel de kern en hoofdlijnen te onderscheiden, ook als je in een bepaald onderwerp (nog) niet thuis bent;
  • Je bent een initiatiefrijke organisator die graag vooruit denkt;
  • Je bent een uitstekende planner die accuraat werkt;
  • Leergierig, creatief en enthousiast;
  • Je weet van aanpakken, bent resultaatgericht en stressbestendig.

 

Wat heeft Berghauser Pont jou te bieden?

Allereerst bieden wij jou een uitdagende functie waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Ideaal voor als jij jezelf snel verder wil ontwikkelen! Vanzelfsprekend krijg je hier goede en moderne arbeidsvoorwaarden voor terug. Denk aan flexibele werktijden en de mogelijkheid om (deels) thuis te werken.

 

Ons kantoor bevindt zich in een mooi grachtenpand aan de rand van de Jordaan op 5 minuten van Amsterdam CS. Je komt terecht in een jong en enthousiast team, wij zijn gedreven om Berghauser Pont met elkaar naar een hoger plan te tillen.

 

Informatie & sollicitatie vacature Opleidingsmanager / Cursusmanager

Heb je specifieke vragen over de functie? Neem dan contact op met Ronald via ronald@berghauserpont.nl.

 

Weet jij echter al genoeg en wil je direct solliciteren? Stuur je CV of je LinkedIn profiel en motivatie via onze sollicitatiepagina.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

 

 

Trefwoorden: Vacature Opleidingsadviseur Amsterdam, Vacature Opleidingsmanager Amsterdam, Vacature Adviseur Opleiding en Ontwikkelen Noord-Holland, Onderwijskundig Adviseur, Cursusmanager, Eventmanager, Opleidingscoördinator, Coördinator, Cursus Manager