Vacature Junior Cursusmanager - Berghauser Pont

Vacature Junior Cursusmanager

Wil jij je bezighouden met maatschappelijke ontwikkelingen die er echt toe doen? Ben je daarnaast iemand die inhoudelijke kennis verbindt aan commercieel inzicht binnen een snelgroeiend innovatief bedrijf? Dan is deze functie iets voor jou!

 

Berghauser Pont Mediagroep stimuleert debat, ontwikkeling en kennisdeling over de publieke zaak. We zijn een onafhankelijk platform dat hoogwaardige kennis ontwikkelt, bij elkaar brengt en toegankelijk maakt voor de professional. Onze intentie is daarmee een bijdrage te leveren aan een meer duurzame, eerlijke en inclusieve samenleving. Naast onze drie kennisportals Omgevingsweb, Sociaalweb en Privacyweb, biedt Berghauser Pont Academy een uitgebreid aanbod van cursussen, opleidingen en andere events.

 

Binnen het domein Leefomgeving en duurzaamheid heeft de Academy een leidende marktpositie. Om ons aanbod hier verder te verstevigen en uit te breiden, zijn we op zoek naar een:

 

JUNIOR CURSUSMANAGER

 

Minimaal 36 uur per week

 

WAT GA JE DOEN?

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en organiseren van een aansprekend aanbod van cursussen, opleidingen en andere events in het domein Leefomgeving en duurzaamheid. In overleg met docenten, je netwerk en de uitgevers van de kennisportals zorg je voor een passend aanbod en ben je verantwoordelijk voor de inhoud en organisatie van de cursussen en events. Naast ontwikkeling ben je ook actief om bestaande events continu te verbeteren en te laten aansluiten bij de marktvraag. Je leert in korte tijd de sleutelspelers in het omgevingsdomein kennen en wat er speelt in de echte praktijk. Een ideale startersfunctie!

 

Concreet betekent dit dat je:

  • Ontwikkelingen binnen deze vakgebieden snel doorgrondt en weet te vertalen naar cursussen die aansluiten op de wensen van een doelgroep
  • Vragen uit de markt voor incompany cursussen weet om te zetten naar een aanbod op maat, en hier opvolging aan geeft door middel van het maken van concrete offertes
  • Verantwoordelijk bent voor de coördinatie en organisatie van cursussen, opleidingen en events in samenwerking met de logistieke medewerkers
  • Inhoudelijk aanspreekpunt bent voor zowel docenten als cursisten

 

JOUW TALENTEN

  • Je combineert inhoudelijke nieuwsgierigheid met een commerciële drive
  • Je weet snel de kern en hoofdlijnen te onderscheiden, ook als je in een bepaald onderwerp (nog) niet thuis bent
  • Je bent sociaal vaardig
  • Je bent een initiatiefrijke organisator die vooruit denkt
  • Je weet van aanpakken, bent resultaatgericht en stressbestendig.

 

DE FUNCTIE-EISEN

  • Minimaal een passende HBO/WO-opleiding

 

PAS JIJ IN DEZE FUNCTIE?

Dan maken we graag kennis! Stuur je CV of LinkedIn profiel en motivatie naar Ilse Brouwer (ilse@berghauserpont.nl). Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.