Vacature Coördinator opleidingen klimaat en leefomgeving - Berghauser Pont

Vacature Coördinator opleidingen klimaat en leefomgeving

Wil jij je bezighouden met maatschappelijke ontwikkelingen die er echt toe doen? Maak je je druk om de klimaatverandering, de transformatie naar meer duurzame energie en de bouw van 1 miljoen woningen in Nederland? Ben je daarnaast iemand die inhoudelijke kennis verbindt aan commercieel inzicht binnen een snelgroeiend innovatief bedrijf? Dan kun je direct een bijdrage leveren aan deze maatschappelijke opgaven en is deze functie iets voor jou!

 

Berghauser Pont Mediagroep stimuleert debat, ontwikkeling en kennisdeling over de publieke zaak. We zijn een onafhankelijk platform dat hoogwaardige kennis ontwikkelt, bij elkaar brengt en toegankelijk maakt voor de professional. Onze intentie is daarmee een bijdrage te leveren aan een meer duurzame, eerlijke en inclusieve samenleving. Naast onze kennisportals Omgevingsweb, Klimaatweb, Sociaalweb en Data&Privacyweb, biedt Berghauser Pont Academy een uitgebreid aanbod van cursussen, opleidingen en andere events.

 

Binnen het domein Klimaat en Leefomgeving hebben wij een leidende marktpositie in het geven van cursussen, zowel met opleidingen op locatie als met een steeds uitgebreider pakket van online trainingen.

Om ons aanbod hier verder te verstevigen en uit te breiden, zijn we op zoek naar een:

COORDINATOR OPLEIDINGEN KLIMAAT EN LEEFOMGEVING

 

Minimaal 36 uur per week

 

WAT GA JE DOEN?

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en organiseren van een aansprekend aanbod van cursussen, opleidingen en andere events in het domein Klimaat en Leefomgeving. In overleg met docenten zorg je voor een passend aanbod en ben je verantwoordelijk voor de inhoud en organisatie van de cursussen en events. Naast ontwikkeling ben je ook actief om bestaande cursussen en events continu te verbeteren en aan te laten sluiten bij de marktvraag. Je leert in korte tijd de sleutelspelers in het klimaat- en omgevingsdomein kennen en weet wat er speelt in de echte praktijk.

Gedurende de corona -crises heeft BPM geïnvesteerd in het uitbreiden van haar online leeractiviteiten. De inrichting van een studio voor video- en geluidopnamen en een LMS (learning management system) hebben al de eerste vruchten afgeworpen. Wij bieden een breed pallet aan producten zoals online trainingen en colleges. Samen met je collega’s ga je je steentje bijdragen om dit pakket de komende jaren verder uit te breiden.

 

Verantwoordelijkheden

 • Ontwikkelingen binnen deze vakgebieden snel doorgronden en vertalen naar programma’s voor cursussen en online trainingen die aansluiten op de wensen van een doelgroep
 • Vragen uit de markt naar op-maat cursussen (incompany) weten om te zetten tot een interessant programma en de uitrol verzorgen in termen van afstemming met de docenten en het formuleren van offertes
 • Inhoudelijk aanspreekpunt voor docenten en cursistent
 • Verantwoordelijk voor de omzet van de cursussen en opleidingen

 

Funtie-eisen en talenten

 • HBO/WO
 • Snel kernpunten en hoofdlijnen kunnen onderscheiden
 • Sociaal vaardig, zowel met klanten/cursisten als met docenten & partners
 • Initiatiefrijke, vooruitdenkende organisator
 • Leergierig, vergaren van de benodigde kennis voor het uitvoeren van deze functie
 • Affiniteit met duurzaamheid

 

Wat heeft Berghauser Pont jou te bieden?

 • Uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Goede en moderne arbeidsvoorwaarden
 • Voedingsnodem voor ontwikkeling
 • Initiatiefrijke, vooruitdenkende organisator
 • Ons kantoor bevindt zich aan de Danzigerkade in de historische Houthavens welke volop in transformatie zijn. Gesitueerd aan de oever van het IJ, vormt de Danzigerkade een hub waar meer bedrijven samenkomen vanuit de media en creatieve industrie.
 • Jong en enthousiast team

 

PAS JIJ IN DEZE FUNCTIE?

Dan maken we graag kennis! Stuur je CV of LinkedIn profiel en motivatie naar hr@berghauserpont.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.