25 oktober 2022

Berghauser Pont gecertificeerd met het NRTO-keurmerk

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat wij als Berghauser Pont Academy gecertificeerd zijn met het keurmerk van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). Met dit keurmerk voldoen wij aan de kwaliteitseisen van NRTO zoals transparantie, klanttevredenheid en deskundigheid van docenten. Het NRTO-keurmerk biedt Berghauser Pont Mediagroep de mogelijkheid om al onze cursussen met het STAP-budget aan te bieden.

 

STAP-Budget

Vanaf 1 maart 2022 is het STAP-budget geïntroduceerd. Werkenden en werkzoekenden kunnen een STAP-budget van maximaal €1.000 aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Via het budget kan jij je positie op de arbeidsmarkt sterk verbeteren.
Berghauser Pont leidt professionals op die zich willen inzetten voor de prangende maatschappelijke issues die spelen in onze samenleving. Of het nu duurzaamheid, klimaat, informatiebescherming, veiligheid of de zorg is, via jouw werk kun je een bijdrage te leveren aan de Sustainable Development Goals (SDG) door praktijkgerichte, juridische of beleidsmatige kennis op te doen tijdens één van onze cursussen. Zodat ook jij een bijdrage kunt leveren aan een duurzame, eerlijke en veilige samenleving! Al onze cursussen komen in aanmerking voor het STAP-budget.

 

STAP-budget Stappenplan

 

Bekijk al onze cursussen specifiek per portal:

 

Omgevingsweb

 

Zorg&Sociaalweb

 

Data&Privacyweb

 

Klimaatweb