Bestelling, betaling, levering - Berghauser Pont

PRIJZEN, BETALING EN LEVERING

 

Verzend- en administratiekosten

Voor het versturen van boeken brengen wij geen verzend- en administratie kosten in rekening.

 

BTW

De prijzen van onze boeken en wettenbundels zijn inclusief 9% BTW.
De online producten en cursussen zijn exclusief BTW. Over deze producten wordt een additionele 21% BTW berekend.

 

Betaling

De factuur versturen we met uw bestelling mee of ontvangt u apart via de post. U hoeft dus niet online af te rekenen.

 

Levertijden

Bestellingen worden gemiddeld na 3 tot 5 werkdagen afgeleverd op het opgegeven adres. Dit komt omdat wij werken met printing on demand. De boeken worden dus pas gedrukt op het moment dat u bestelt. Voor sommige producten (zoals hardcovers) geldt een langere levertijd.

 

Waar leveren wij?

Wij leveren overal binnen Nederland en Belgiƫ. Wilt u uw bestelling ergens anders laten bezorgen? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon.

BESTELLEN

 

Bestelling plaatsen

Om een bestelling te plaatsen bij Berghauser Pont heeft u twee mogelijkheden:

U plaats een bestelling eenmalig. Selecteer het product(en) van uw keuze, voeg deze toe aan de winkelwagen, kies “ga naar de kassa zonder je te registreren” op de bestelpagina en vul uw verzend- en adresgegevens in.

Wanneer u vaker producten bij Berghauser Pont bestelt, raden wij u aan een account aan te maken. Uw gegevens worden dan onthouden zodat u niet opnieuw uw verzend- en factuurgegevens hoeft in te vullen. Voor volgende bestellingen kunt u dit account gebruiken.

 

Bestelling annuleren

Bestellingen kunt u op de dag van de bestelling nog annuleren door te mailen of te bellen. Annuleert u later, dan brengen wij u annuleringskosten in rekening. Deze kosten zijn gebaseerd op de door ons reeds gemaakte drukkosten.

Voor het annuleren van digitale producten en cursussen verwijzen wij naar de algemene voorwaarden.

 

Bestelling retourneren

Een bestelling kan binnen 14 dagen na aankoop worden geretourneerd. Neemt u hiervoor contact met ons op via mail of telefoon. Als u reeds betaalt heeft, betalen wij het aankoopbedrag terug zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen.