Berghauser Pont Mediagroep start het jaar met een eigen studio - Berghauser Pont
27 januari 2021

Berghauser Pont Mediagroep start het jaar met een eigen studio

Afgelopen donderdag hebben we officieel gebruik kunnen maken van de pas gebouwde studio. Professor Ad van Wijk had de eer om af te trappen voor het gratis webcollege Waterstof. Het online college Waterstof is binnenkort terug te zien op Klimaatweb.nl.

  

 

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het realiseren van een studio. De studio bestaat uit een afzonderlijke regieruimte en een opnameruimte, die zijn gevuld met de nieuwste apparatuur die zorgen voor de beste opnamekwaliteit. Met de komst van de studio ontstaat er op deze manier veel vrijheid in het ontwikkelen van uiteenlopende videoproducties.

 

Door deze ontwikkeling kunnen er kwalitatief hoogwaardige producties worden gerealiseerd. Dit biedt de kennisportals Omgevingsweb, Klimaatweb, Zorg&Sociaalweb, Privacyweb en Berghauser Pont Academy verschillende nieuwe mogelijkheden met het creëren van content.

 

Ruben Berghauser Pont, oprichter en Chief Data & Business Development: ‘We zijn natuurlijk zeer blij met deze nieuwe studio. Online kennisoverdracht is mede door het Corona-virus inmiddels niet meer weg te denken uit onze maatschappij, ook na deze pandemie niet. Dan is het logisch om hierin te investeren door middel van het opzetten van een audio-visueel team. En daar hoort ook een professionele studio bij. Ik hoop dat onze klanten en docenten er veel plezier aan gaan beleven.’

 

Online colleges zullen niet het enige zijn wat Berghauser Pont Mediagroep in de studio zal ontwikkelen. Naast het ontwikkelen van onder andere webinars, e-cursussen en promotioneel materiaal, kunt u uitkijken naar interviews, podcasts en reportages.

 

Vanuit de studio kunnen alle cursussen en promotiemateriaal online en digitaal worden aangeboden. Hierdoor hoeft u niet meer naar locatie te komen voor een cursus, maar heeft u ook de optie om thuis of op afstand te leren.

 

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@berghauserpont.nl of bellen naar 020-6375000