E-cursus Inleiding Omgevingswet - Berghauser Pont
14 februari 2019

E-cursus Inleiding Omgevingswet

Op 1 januari 2021 is de Omgevingswet van kracht, deze wet beoogt alle wet en regelgeving in het omgevingsdomein te integreren in één wet en een aantal uitvoeringsbesluiten en -regelingen. Tijd dus om u voor te bereiden. Hoe zit die wet nu precies in elkaar? Wat is de systematiek? Welke instrumenten zijn er? Hoe pas je die toe? En wat verandert er ten opzichte van nu? Allemaal vragen die aan de orde komen. Deze e-cursus is opgezet door mr. Lukas Baars, juridisch adviseur omgevingsrecht.

 

Inhoud E-cursus Inleiding Omgevingswet en resultaat

Deze E-cursus biedt u een introductie in de Omgevingswet. Na afloop van deze cursus heeft u inzicht in:

  • de hoofdlijnen en systematiek van de Omgevingswet
  • de kerninstrumenten en regels
  • de werking van het omgevingsplan, omgevingswaarden en instructieregels
  • de inhoud van de uitvoeringsbesluiten

U weet nu wat waar staat, zodat u aan de slag kunt met de Omgevingswet.

 

Werkwijze E-cursus

Deze E-cursus is online te volgen in uw eigen omgeving via tablet of computer. U logt in en u start met de lessen, waarbij u in uw eigen tempo de 11 lessen volgt. Elke les is een mix van theorie, verhelderende filmpjes, praktijkvoorbeelden en opdrachten. Na elke les ziet u of u uw opdracht goed heeft beantwoord en krijgt u uitleg.

Op uw persoonlijke overzichtspagina kunt u gedurende de cursus uw kennisopname en voortgang bijhouden. Daardoor kunt u ook goed zien welke onderwerpen uit de cursus wellicht nog extra aandacht nodig hebben.

 

Inschrijven E-cursus Inleiding Omgevingswet

U kunt zich via de website van Berghauser Pont Academy aanmelden voor de e-cursus. Indien u zich met meerdere personen aanmeldt ontvangt u een staffelkorting:

  • 2 tot 10 personen € 199 per cursist na de eerste cursist
  • Meer dan 10 personen: € 99 per cursist na de 10e cursist

Bekijk de e-cursus