Kennis - Berghauser Pont

 

Boeken 

 

Berghauser Pont is uitgever van vakliteratuur voor professionals en studenten. De focus ligt hierbij op het bestuursrecht, zoals het omgevingsrecht en het sociaal domein, maar ook in andere rechtsgebieden met een maatschappelijke component als privacy, gezondheidsrecht, arbeidsrecht en vervoersrecht. 

 

Nagenoeg alle uitgaven zijn digitaal beschikbaar via onze kennisportals. Hier vindt u niet alleen de actuele editie van onze uitgaven maar kunt u ook gelijk doorlinken naar alle relevante jurisprudentie en wetgeving.

 

 

Bekijk onze boeken

Kennisportals

 

Wij vinden het belangrijk dat professionals altijd beschikking hebben over actuele en relevante kennis zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. De redactie van onze kennisportals houdt constant in de gaten welk nieuws, achtergronden en opinies er verschijnen voor professionals in het vakgebied en stuurt hier dagelijks een nieuwsbrief over uit.

 

Daarnaast bieden onze kennisbanken verdiepende informatie via magazines, vlogs en whitepapers, bevorderen we discussie tussen bezoekers en experts en organiseren wij evenementen over relevante ontwikkelingen.

 

Meer over onze portals