Kennismarkt 2019 - Omgevingswet en Energietransitie - Berghauser Pont
19 juni 2019

Kennismarkt 2019 – Omgevingswet en Energietransitie

Op 12 november is het weer zover, dan vindt de 5e editie van de Kennismarkt Omgevingsweb plaats. De Kennismarkt 2019 richt zich op de twee grote uitdagingen: de Omgevingswet en de energietransitie, èn natuurlijk het snijvlak waar deze samenkomen.

De invoering van de Omgevingswet nadert nu met rasse schreden. Bent u er al klaar voor? Wat mist u nog aan kennis en competenties? In hoeverre zijn de instrumenten en organisatie op orde? En misschien nog belangrijker, kunt u ook echt gaan werken volgens de geest van de nieuwe wet?

Tegelijkertijd moet u verstrekkende keuzes maken op het gebied van duurzaamheid en energietransitie. Hoe geeft u dit proces vorm? Wat heeft u daarvoor nodig? En hoe gaat de nieuwe Omgevingswet de energietransitie faciliteren? Kortom, er speelt van alles – tijd voor een update!

 

Kennismarkt Omgevingswet en Energietransitie 2019

 

Inhoud en resultaat

Naast een plenair programma hebben we weer een uitgekiend programma samengesteld met interessante workshops met top sprekers. U mag er twee kiezen. De workshops behandelen onderwerpen die momenteel het meest spelen, zowel op het gebied van energie en duurzaamheid als de Omgevingswet.

De kennismarkt brengt up-to-date kennis, nieuwe inspiratie en waardevolle inzichten. Ook kunt u netwerken met honderden vakgenoten.

 

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 12 november van 9.00 tot 17.00 uur

Locatie: Amsterdam

Prijs: 295,- euro per persoon, ex BTW. Schrijft u zich in vóór 31 juli 2019 dan krijgt u € 70,- korting, u betaalt dan € 225,- (ex btw).

U kan u al aanmelden

De Kennismarkt 2019 – Omgevingswet en Energietransitie is een initiatief van Omgevingsweb: Het platform voor betrokken professionals die werken aan een betere leefomgeving.