LinkedIn showcasepagina’s Privacyweb en Sociaalweb - Berghauser Pont
8 april 2019

LinkedIn showcasepagina’s Privacyweb en Sociaalweb

Onlangs is voor Privacyweb en Sociaalweb een LinkedIn showcasepagina opgezet. Op deze pagina’s zullen wij voor u al het relevante nieuws, publicaties en evenementen op een rijtje zetten.

 

Deze showcasepagina’s zijn anders dan de LinkedIn groepen die Privacyweb en Sociaalweb al hebben. Deze pagina’s kan u namelijk volgen, taggen en u kunt makkelijk de berichten delen met uw netwerk. In de groepen van Privacyweb en Sociaalweb is voor u de ruimte voor het starten van inhoudelijke discussies.

 

Privacyweb is een kennisportaal en discussieplatform over de invloed van de digitale transformatie op onze leefomgeving, in het bijzonder de manier waarop we met persoonlijke gegevens omgaan. Privacyweb dekt het gehele terrein van de privacy en beveiliging van gegevens in de volle breedte. Sociaalweb wil een bijdrage leveren aan de discussie rondom een inclusieve samenleving en positieve gezondheidszorg. Sociaalweb biedt u altijd het juiste en actuele nieuws op het gebied van maatschappelijke ondersteuning, jeugd, langdurige zorg, zorgverzekering, werk & inkomen en schuldhulp.