Nieuwe publicatie: Handboek Wet Verbetering Poortwachter - Berghauser Pont
14 januari 2020

Nieuwe publicatie: Handboek Wet Verbetering Poortwachter

Het Handboek Wet Verbetering Poortwachter is een uitgebreid naslagwerk over alles wat met de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) te maken heeft. Deze wet is van belang als een werknemer (langdurig) arbeidsongeschikt wordt.

 

In deze zevende druk vindt u alles wat voor u van belang is als een werknemer arbeidsongeschikt is zodat u altijd de vinger aan de pols kunt houden en u op gelijk kennisniveau kunt communiceren met alle professionals die bij ziekteverzuim betrokken zijn. Niet alleen wordt uitgelegd wat u moet doen, hoe u dat kunt doen en wanneer u dat moet doen, maar ook met welke personen u te maken krijgt en wat hun rol is als de arbeidsongeschiktheid wat langer gaat duren. Verder leert u welke wetgeving soms van belang is en waarom en hoe u het ziekteverzuim in uw bedrijf kunt reduceren. Daarnaast staat er beschreven hoe u beter met uw arbodienst of met re-integratiedeskundigen kunt omgaan. En natuurlijk ook hoe het UWV uw re-integratie inspanningen beoordeelt zodat u met die kennis een loonsanctie kunt voorkomen.

 

 

Kortom u vindt in dit boek antwoorden op al uw vragen rondom de WVP. Het boek is daarom een aanrader, niet alleen voor werkgevers, maar ook voor werknemers, arbo-professionals, artsen, arbeidsdeskundigen, re-integratiebedrijven, casemanagers, HRM-medewerkers, advocaten, en leidinggevenden.

 

Over de auteurs

R. (Rob) Joosten

Rob Joosten heeft meer dan 10 jaar ervaring als register arbeidsdeskundige en is specialist op het gebied van de Wet Verbetering Poortwachter.

 

Winkel

De publicatie Handboek Wet Verbetering Poortwachter is te bestellen via onze webshop.