Nieuwe publicatie: Werken met de Omgevingswet - Berghauser Pont
29 mei 2019

Nieuwe publicatie: Werken met de Omgevingswet

De nieuwe publicatie Werken met de Omgevingswet is een praktische handleiding voor de implementatie én de uitvoering van de Omgevingswet. Het boek is geschikt voor iedereen die meer over de Omgevingswet wil weten en inzicht wil hebben in de succesfactoren voor een goede implementatie en uitvoering. De nieuwe Omgevingswet begoot niet alleen een andere inhoud, maar ook een andere werkwijze. Allereerst levert dit boek een bijdrage door mogelijke veranderingen voor de praktijk weer te geven. Daarnaast bevat het praktische tips en benoemt het succesfactoren van een goede implementatie.

Ten opzichte van de vorige druk van dit boek is meer aandacht besteed aan de Aanvullingswetten, de uitvoeringsregelingen (amvb’s en omgevingsregeling) en de regelgeving over de invoering.

 

Auteur

Jur van der Velde is de auteur van dit praktische handboek. Hij is partner van Interra Adviseurs te Joure en adviseur Omgevingswet. De heer van der Velde is nauw betrokken bij de implementatie van de Omgevingswet bij met name gemeenten. Naast de inhoud van de Omgevingswet, richt hij zich op de gevolgen van de wet en op de veranderingen voor het bestuur, het ambtelijk apparaat, initiatiefnemers en andere betrokkenen.

 

 

Bestellen

De nieuwe publicatie: Werken met de Omgevingswet is al te bestellen in onze boekenwinkel.

Werken met de Omgevingswet