Omgevingsweb zet vacature service op - Berghauser Pont
8 oktober 2018

Omgevingsweb zet vacature service op

Omgevingsweb heeft een groot netwerk van professionals binnen het Omgevingsrecht, met een maandelijks bereik van meer dan 45.000 vakmensen. Dit netwerk wordt al lang bediend met nieuwe vacatures die te vinden zijn op de vacaturepagina en in de nieuwsbrief. Steeds meer werkgevers plaatsen hun vacatures op Omgevingsweb en het aanbod wordt zo steeds uitgebreider. Inmiddels heeft het aantal vacatures op Omgevingsweb een omvang bereikt waarbij het niet meer volstaat om deze via de bestaande kanalen te verspreiden. Om werkgevers en werkzoekenden goed te bedienen is Omgevingsweb daarom met een vacature service begonnen.

 

Omgevingsweb Vacature Service

De vacature service van Omgevingsweb houdt in dat professionals zich  kunnen abonneren op de vacature nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt elke twee weken verstuurt en bevat:

  • alle nieuwe vacatures binnen het Omgevingsrecht
  • handige tips voor bijvoorbeeld bij het zoeken van een nieuwe baan of bij salarisonderhandelingen

 

Ook kunnen abonnees hun cv en wensen achterlaten, dan worden zij op de hoogte gesteld indien er een vacature is die bij hun profiel past. Op deze manier kan de vacature service werkzoekenden tijd en moeite besparen.

 

Een leuke baan is makkelijk te vinden met de Omgevingsweb Vacature Service.