Wie wij zijn - Berghauser Pont

Wie wij zijn

 

Berghauser Pont staat voor professionals met een hart voor de publieke zaak. Of het nu gaat om het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden, het in contact komen met gelijkgestemden of een bijdrage leveren aan belangrijke maatschappelijke discussies.

 

Onze kennisportals, boeken en cursussen staan garant voor het op kritische en onafhankelijke wijze kennisnemen van actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied, of dit nu de leefomgeving, de energietransitie, de zorg, het sociale domein of het beschermen van data en privacy is. Maandelijks bereiken wij meer dan 150.000 professionals werkzaam binnen deze vakgebieden en vormen een brug tussen kennis en praktijk.

 

Met elkaar willen we ons inspannen een bijdrage te leveren aan de Sustainable Development Goals (SDG) in Nederland. Berghauser Pont maakt zich sterk voor onafhankelijke informatie, het verbinden van professionals binnen en tussen vakgebieden, het onderzoeken van prangende issues en het ondersteunen van relevante initiatieven.

 

Berghauser Pont Academy draagt hierin ook haar steentje bij door jaarlijks duizenden professionals te scholen in juridische en beleidsmatige kennis. Grotendeels digitaal opdat je op ieder moment en op iedere plek je kennis kunt actualiseren en uitbreiden.  Maar ook op locatie zodat je ervaringen en kennis kunt delen met andere professionals werkzaam in je vakgebied. En een bijdrage kunt leveren aan een duurzame, eerlijke en veilige samenleving!

 

 

Onze missie

 

Berghauser Pont biedt professionals met hart voor de publieke zaak een platform om zich te ontwikkelen, kennis te delen en met elkaar in contact te komen.

 

Onze kennisportals, cursussen en evenementen dragen bij aan de continue toegang tot actuele kennis en tools. Met elkaar beogen we belangrijke maatschappelijke issues te onderzoeken en op de kaart te zetten.

 

Onze intentie is hiermee een bijdrage te leveren aan een meer duurzame, inclusieve en veilige samenleving.

 

 

Hoeveel professionals bereiken wij per maand