Wie wij zijn - Berghauser Pont

Wie wij zijn

 

Berghauser Pont staat voor het maken en verspreiden van kwaliteitscontent. Of het nu cursussen, boeken, blogs of podcasts zijn, samen met een groot netwerk aan experts zorgen wij ervoor dat u op kritische en onafhankelijke wijze kennis kunt nemen van actuele ontwikkelingen om u heen. Maar wij zorgen er ook voor dat u zich verder kunt ontwikkelen en uw kennis kunt delen met andere professionals werkzaam in uw vakgebied.

 

Hiermee wil onze organisatie zet zich in een bijdrage te leveren aan het behalen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG, Sustainable Development Goals) van de VN.  Centraal in deze visie staan onze kennisportals. Dit is waar professionals kennis op doen, vragen stellen, met elkaar in discussie treden en op zoek gaan naar inspiratie. Per maand bereiken wij hiermee ruim 100.000 professionals werkzaam binnen deze vakgebieden en vormen wij een brug tussen kennis en praktijk.

 

Wij richten ons hiermee op een ieder werkzaam in het publieke domein, of dit nu is aan de omgeving, de energietransitie, de zorg, inclusiviteit of het beschermen van data. Daarnaast richten wij ons op medewerkers in alle aanpalende sectoren en een ieder die het belangrijk vindt om aan de publieke zaak te werken.

 

Hoeveel professionals bereiken wij per maand

 

Thumbnail