Partnership met Trees for All - Berghauser Pont
17 februari 2020

Partnership met Trees for All

De missie van Berghauser Pont Mediagroep is om een bijdrage te leveren aan een meer duurzame, eerlijke en veilige samenleving. Naast een verduurzaming van onze eigen processen willen ons graag verbinden aan andere duurzame projecten. Als uitgever speelt papier een belangrijke rol in onze bedrijfsactiviteiten. De activiteiten van Trees for All passen goed bij onze eigen bedrijfsactiviteiten en dus zijn wij een partnership aangegaan met deze stichting.

 

Trees for All

Stichting Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en heeft als missie om wereldwijd nieuw bos te planten en bestaande bossen te beschermen en te herstellen. De stichting bestaat al sinds 1999 en voldoet aan de eisen van het CBF-keurmerk (Centraal Bureau Fondsenwerving). Het CBF houdt toezicht op erkende goede doelen en toetst of zij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. Trees for All werkt altijd via duurzame bosprojecten en heeft momenteel projecten lopen in Nederland, Costa Rica, Oeganda en Bolivia.

 

Trees for all projecten

 

Productpartner

Als productpartner kiezen wij voor een donatie die afhankelijk is van behaalde resultaten. Op deze manier schaalt onze donatie mooi mee met de groei van onze organisatie. Bij iedere 20 boekbestellingen doneert Berghauser Pont Mediagroep 1 boom. Aan het eind van het jaar wordt de rekening opgemaakt en het exacte aantal bomen bepaald dat we zullen doneren.