Partnership Stipter en Sociaalweb gestart - Berghauser Pont
3 mei 2019

Partnership Stipter en Sociaalweb gestart

Stipter en Sociaalweb slaan sinds medio april de handen ineen. Met het partnership profileert Stipter zich op de portal Sociaalweb als kennispartner voor het dossier administratieve keten sociaal domein.

 

Over de partnership

Sven den Boer, manager sales & marketing Stipter: “2019 en 2020 worden jaren waarin de hervorming van de administratieve keten in het sociaal domein centraal staat. Om hieraan mee te werken is Stipter een samenwerking gestart met Sociaalweb. Met het dossier “Administratieve keten” zet Stipter verder in op het verbinden van gemeenten, zorgaanbieders en ketenpartijen. Alle belangrijke publicaties, artikelen en wetswijzigingen over onderwerpen die de administratieve keten in het sociaal domein raken, worden gedeeld in het dossier administratieve keten.”

 

Judith Nuijens, Uitgever Sociaalweb, is enthousiast over de partnership met IT-dienstverlener Stipter: “Er speelt momenteel veel op het gebied van de administratieve keten in het sociaal domein. Wij zijn blij dat wij met Stipter de inhoudelijke expertise aan boord hebben om onze lezers optimaal te voorzien van de laatste ontwikkelingen op dit terrein.”

 

Stipter en Sociaalweb

 

Over stipter

Stipter is een IT dienstverlener in de zorg- en welzijnssector. Het bedrijf is in 2004 opgericht met het doel het creëren van een voorziening voor het afstemmen van vraag en aanbod in de zorg. De missie van Stipter is het vereenvoudigen van administratieve zorgprocessen. Dit werd een succes. Stipter heeft inmiddels 15 jaar ervaring. Hun dienstverlening wordt gebruikt door meer dan 1000 zorgaanbieders en 26 gemeenten.

 

Over sociaalweb

Sociaalweb is dé kennisportal op het gebied van het sociaal domein, zorg en welzijn. De website biedt maandelijks aan 23.000 mensen uit het vakgebied overzicht, inzicht, inspiratie en interactie. Op een kritische en onafhankelijke manier wordt bericht over actualiteiten binnen het sociaal domein, zorg en welzijn. Daarnaast organiseert Sociaalweb workshops, cursussen en andere bijeenkomsten. Sociaalweb is onderdeel van Berghauser Pont Mediagroep.