Seminar ‘Privacy en de gemeente’ - Berghauser Pont
9 oktober 2019

Seminar ‘Privacy en de gemeente’

Banner seminar Privacy en gemeente

 

Op donderdag 12 december a.s. organiseert Privacyweb het seminar ‘Privacy en de gemeente’. U wordt in vogelvlucht bijgepraat over recente ontwikkelingen op het gebied van privacy voor gemeenten. Waar gaat het vaak mis en waar liggen uitdagingen en kansen? Verder wordt ingezoomd op een aantal actuele thema’s. Er worden best practices gepresenteerd door gemeenten over het vergroten van bewustwording en het vormgeven van toezicht op privacy binnen de organisatie. Ook wordt stil gestaan bij de afbakening van de rollen van de Functionaris Gegevensbescherming, de Privacy Officer en de CISO. Hoe kunnen deze rollen elkaar versterken? En wat is de rol van het management binnen de gemeente: hoe betrek je het management en hoe breng je privacy blijvend onder de aandacht? Na afloop van het seminar heeft u een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen en gaat u naar huis met inspiratie voor de praktijk.

 

Sprekers tijdens dit seminar zijn o.a. Martin Hemmer (advocaat/partner bij AKD), Nasim Ahmadi (CISO bij de gemeente Amstelveen/Aalsmeer) en Erika Steenbrink (Functionaris Gegevensbescherming bij de gemeente Ede).

Bekijk hier het programma voor het seminar ‘Privacy en de gemeente’.

 

Voor wie is dit seminar bestemd?

Het seminar is bestemd voor FG’ers en Privacy Officers die werkzaam zijn bij gemeenten. Het seminar is ook interessant voor CISO’s bij gemeenten en advocaten en adviseurs die werkzaam zijn op het gebied van privacy in het gemeentelijk domein.

 

Praktische informatie

Datum: 12 december 2019

Deelnameprijs: €249,-

Vroegboekkorting: Schrijft u zich vóór 1 november 2019 in, dan krijgt u €50,- korting. U betaalt dan €199,- (excl. BTW).

Groepskorting: Wilt u met meerdere collega’s deelnemen aan dit seminar, dan gelden er speciale prijzen. Vraag naar de mogelijkheden bij programmamanager Paula Vrolijk, paula@berghauserpont.nl of tel: 020 8200 908

 

Aanmelden

Aanmelden voor dit seminar kan via deze inschrijfpagina.