Tweede editie congres Nieuwe technologieën in het sociaal domein - Berghauser Pont
12 april 2019

Tweede editie congres Nieuwe technologieën in het sociaal domein

Na het succes van vorig jaar organiseert Sociaalweb op 18 juni aanstaande het congres Nieuwe technologieën in het sociaal domein voor de tweede keer. De vraag die centraal staat is: Welke technologische toepassingen zijn het sociaal domein aan het veranderen? De mogelijkheden van blockchain, virtual reality, robotica, eHealth en data worden belicht. Het congres vindt plaats op 18 juni 2019 van 9.30-17.00 in het Beatrixgebouw in Utrecht.

 

Programma

Hans Versteegh van Welzijn 3.0 spreekt over de urgentie en voorbeelden van technologische toepassingen in het sociaal domein. Vervolgens komen Bastiaan Bervoets en Jacco Pols van Garage2020 Rotterdam aan het woord met een presentatie over Robot Luna en het overbodig maken van jeugdzorg. Uit de enquête van vorig jaar is gebleken dat de lezing over Blockchain het meest gewaardeerd werd. Vandaar dat dit onderwerp opnieuw aan bod komt. Dit jaar door een presentatie van Tom van Leijsen en Maarten Velthuijs van Stichting Focus. Naast deze drie voorbeelden, komen zoals eerder genoemd ook eHealth, data-analyse en VR voorbij op het congres. Daarbij komt ook de gemeente Den Haag aan het woord om hun iZi Gezond Lang Thuis toe te lichten. Kortom een vol programma met veel informatie over technologische ontwikkelingen in het sociaal domein.

 

Kaartverkoop

Kaarten kan u hier kopen. Tot 1 mei profiteert u van de vroegboekkorting. U betaalt dan slechts €245,- in plaats van €295,-. Mis het niet!