Double-click to edit this text

Stel uw vraag:

Vraag en Antwoord

Zorg en welzijn
Lees dossier...

Verschillende gemeenten zijn bezig hun sociale wijkteams te verbeteren of te verbouwen. Is het verstandig om die ‘reorganisaties’ nu volop voort te zetten?

Privacy en governance 
Lees dossier...

Hoe pakken we het thuiswerken aan, met het oog op de privacy van de werknemers en de zorgplicht van de werkgever?

Ontdek de  domeinen

Neem contact op

Matthijs van Dam
Sociaalweb

matthijs@berghauserpont.nl 

Privacystatement en cookies

Copyright 2020 Berghauser Pont

UITGELICHT

Vraag & Antwoord 

Léonhard Weijmar Schultz
Privacyweb

leonhard@berghauserpont.nl

Priscilla van der Perk
Omgevingsweb

priscilla@berghauserpont.nl 

Vraag en Antwoord

Vraag en Antwoord

Vraag en Antwoord

Vraag en Antwoord

Vraag en Antwoord

Vraag en Antwoord

Vraag en Antwoord

Het belangrijkste 

nieuws

De ontwikkelaars van de Nederlandse corona-app hebben afgelopen woensdag de eerste ontwerpen ervan op de ontwikkelaarsplatforms GitHub en Figma gepubliceerd.

Om zorgaanbieders in de gehandicaptenzorg te ondersteunen om de dagbesteding vanaf 1 juni op te starten, is de voorlopige handreiking Dagbesteding in de Gehandicaptenzorg gemaakt.

Het is belangrijk juist nu vanuit het oogpunt van brede welvaart over oplossingen na te denken om te voorkomen dat economische sectoren, bevolkingsgroepen of de realisatie van gestelde klimaatdoelen op achterstand raken.

NieuwsDomeinenUitgelichtV&AContact

Nu uitgelicht


Door de corona-crisis is een groot arbeidstekort ontstaan in de zorg. Sociaalweb wil haar steentje bijdragen en stelt daarom haar vacatureportaal beschikbaar om vraag en aanbod in deze crisis met elkaar te verbinden. Hier kunnen zorgorganisaties gratis vacatures laten publiceren die door onze lezers geheel vrijwillig en belangeloos kunnen worden opgepakt. Mail uw vacature naar info@sociaalweb.nl en wij zorgen voor publicatie binnen één werkdag.


Sociaalweb komt in actie tegen corona-crisis

Bekijk de vacaturepagina

Nu uitgelicht


In dit webinar ‘Vergadersoftware – beveiliging en privacy’ verteld privacy expert Mr. Ruben Tienhooven wat de privacy- en informatiebeveiligingsrisico’s zijn bij vergadersoftware en hoe organisaties deze risico’s in de praktijk kunnen verkleinen. 


Deze online verdiepingscursus Coronavirus en gemeenterecht richt zich op de meest prangende vragen rond het gemeenterecht in relatie tot de coronacrisis waaronder de Tijdelijke wet. 

Corona: 

informatie voor professionals.

Nieuws, inzichten en verdiepingen

Coronamaatregelen op gespannen voet met grondrechten


Erik Averdijk