Croon advocaten en Berghauser Pont verstevigen samenwerking - Berghauser Pont
24 februari 2021

Croon advocaten en Berghauser Pont verstevigen samenwerking

Croon advocaten en Berghauser Pont Mediagroep hebben recent de samenwerking uitgebreid. Naast het schrijven van content voor de portal Zorg&Sociaalweb, zal Croon vanaf nu ook regelmatig (juridische) kennis over duurzaamheid delen op Klimaatweb.

 

 

Over de samenwerking

Daniel Santurio González, partner bij Croon advocaten: “Duurzaamheid is een van de specialiteiten van Croon advocaten. Wij kijken er naar uit om onze (juridische) kennis en ervaring op het gebied van duurzaamheid nu ook met de lezers van Klimaatweb te kunnen delen.”

 

Katelijne de Haan, uitgever Klimaatweb bij Berghauser Pont Mediagroep: “Met de expertise van Croon advocaten kunnen wij de lezers van Klimaatweb nóg beter voorzien van (juridische) verdieping op het gebied van duurzaamheid. Wij zijn heel blij dat wij de prettige samenwerking met Croon advocaten op deze manier kunnen verstevigen.”

 

Over Croon advocaten

Croon advocaten is een toonaangevend nichekantoor dat is gespecialiseerd op het gebied van het bouw- en aanbestedingsrecht. Duurzaamheid vormt één van de gebieden waarop Croon advocaten leidend is. Met een ondernemende, innovatieve en oplossingsgerichte benadering adviseren de advocaten van Croon advocaten over talrijke actuele thema’s op het gebied van duurzaamheid, zoals de realisatie van warmtenetten, renovatie en verduurzaming van (sociale) woningbestanden en circulair bouwen.

 

Over Berghauser Pont Mediagroep

Berghauser Pont Mediagroep stimuleert ontwikkeling en kennisdeling over maatschappelijk relevante onderwerpen, met de intentie een bijdrage te leveren aan een meer duurzame, eerlijke en inclusieve samenleving. Samen met een groot netwerk aan experts biedt zij op kritische en onafhankelijke wijze kennis over actuele ontwikkelingen. Berghauser Pont Mediagroep deelt deze hoogwaardige content via de diverse kennisportals, nieuwsbrieven, boeken, (online) cursussen en evenementen.