Thuis leren met Berghauser Pont - Berghauser Pont
9 april 2020

Thuis leren met Berghauser Pont

Berghauser Pont faciliteert een 360 graden leeromgeving. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om e-cursussen te volgen, u verder te ontwikkelen met behulp van onze kennisbank en heeft u toegang tot de meest recente publicaties.

 

Wij ondersteunen uw ontwikkeling, op elk moment, vanaf elke locatie.

 

Alle informatie op één plek.

Altijd en overal toegang tot de kennisbank van Omgevingsweb. Doorzoek de ruim 30 naslagwerken, meer dan 7.000 jurisprudentie samenvattingen, alle commentaar Omgevingswet, beleidstukken en publicaties. Met de kennisbank bieden wij u diepgaande informatie over het omgevingsrecht.

 

Daarnaast krijgt u gratis toegang tot één van onze e-cursussen, korting op ons gehele cursusaanbod, onbeperkt toegang tot het expert netwerk en bieden we contact met vakgenoten. De kennisbank wordt steeds geactualiseerd en aangevuld met nieuwe naslagwerken en commentaar.

 

Online leren op uw manier.

Via onze e-cursussen blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling in uw vakgebied. Zo heeft u continu de juiste kennis om aan de slag te gaan. Naast een aanbod van e-cursussen bieden wij ook webinars aan. Wij streven er naar om dit aanbod dagelijks verder uit te breiden.

 

Op uw persoonlijke overzichtspagina kunt u gemakkelijk uw voortgang bijhouden. Zo kunt u duidelijk monitoren welke onderdelen of vraagstukken om extra aandacht vragen. Zo kunt u op uw eigen tempo en eigen moment een cursus volgen.

 

Zelfstudie met commentaar en naslag.

Berghauser Pont Publishing geeft vakliteratuur uit over het omgevingsrecht voor professionals en studenten. Wij hebben een breed netwerk van auteurs en redacteurs dat bestaat uit juridische experts en ervaringsdeskundigen. Binnen het omgevingsrecht zijn we onder meer actief binnen de omgevingswet, bouwen, milieu en natuur, grond en vastgoed en bestuursrecht en handhaving.

 

Heeft u liever digitaal toegang tot onze vakliteratuur? Bekijk dan onze kennisbank van Omgevingsweb.

 

Bekijk het aanbod