Thuis leren met Berghauser Pont.

Berghauser Pont faciliteert een 360 graden leeromgeving. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om e-cursussen te volgen, u verder te ontwikkelen met behulp van onze kennisbank en heeft u toegang tot de meest recente publicaties.

Wij ondersteunen uw ontwikkeling, op elk moment, vanaf elke locatie.

Middels ons e-learning aanbod van Berghauser Pont Academy heeft u de mogelijkheid om de meest recente cursussen online te volgen. Zo kunt u thuis op uw eigen tempo deelnemen aan uw favoriete cursus.

Online leren op uw manier.

© 2020 Berghauser Pont. All rights reserved

Algemene voorwaarden  ◦  Privacybeleid

Via onze e-cursussen blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling in uw vakgebied. Zo heeft u continu de juiste kennis om aan de slag te gaan. Naast een aanbod van e-cursussen bieden wij ook webinars aan. Wij streven er naar om dit aanbod dagelijks verder uit te breiden.

Op uw persoonlijke overzichtspagina kunt u gemakkelijk uw voortgang bijhouden. Zo kunt u duidelijk monitoren welke onderdelen of vraagstukken om extra aandacht vragen. Zo kunt u op uw eigen tempo en eigen moment een cursus volgen.

Alle informatie op één plek.

Altijd en overal toegang tot de kennisbank van Omgevingsweb. Doorzoek de ruim 30 naslagwerken, meer dan 7.000 jurisprudentie samenvattingen, alle commentaar Omgevingswet, beleidstukken en publicaties. Met de kennisbank bieden wij u diepgaande informatie over het omgevingsrecht. 

Daarnaast krijgt u gratis toegang tot één van onze e-cursussen, korting op ons gehele cursusaanbod, onbeperkt toegang tot het expert netwerk en bieden we contact met vakgenoten. De kennisbank wordt steeds geactualiseerd en  aangevuld met nieuwe naslagwerken en commentaar. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons aanbod van nieuwe publicaties:

Ga naar het volledige aanbod e-cursussen

Kennis waarmee u direct aan de slag kunt!

Online leren op uw manier.

Alle informatie in één kennisbank.

In de kennisbank van Omgevingsweb vindt u meer dan 60 themadossiers over leefomgeving en duurzaamheid. In deze dossiers is alle relevante kennis over een bepaald thema verzameld en eenvoudig te raadplegen.
Via de kennisbank krijgt u onbeperkt toegang tot deze informatie, zodat u niets mist. 

Zelfstudie met commentaar en naslag.

Berghauser Pont Publishing heeft een breed aanbod aan vakliteratuur. Bestel online en laat onze boeken gratis thuis afleveren. Zo kunnen wij uw zelfstudie faciliteren.

Zelfstudie met commentaar en naslag.

Deze organisaties gingen u voor:

Bekijk ons aanbod

Berghauser Pont Publishing geeft vakliteratuur uit over het omgevingsrecht voor professionals en studenten. Wij hebben een breed netwerk van auteurs en redacteurs dat bestaat uit juridische experts en ervaringsdeskundigen. Binnen het omgevingsrecht zijn we onder meer actief binnen de omgevingswet, bouwen, milieu en natuur, grond en vastgoed en bestuursrecht en handhaving.

Heeft u liever digitaal toegang tot onze vakliteratuur? Bekijk dan onze kennisbank van Omgevingsweb.

Ga naar de kennisbankBekijk het volledige aanbod van boeken

Behoefte aan 

meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Thuis leren en hoe wij u en uw organisatie kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaand formulier. U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken via 020-6375000 of per e-mail via info@berghauserpont.nl

Sociaalweb, Privacyweb en Omgevingsweb houden u volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. 

Onze portals

Partner worden?

Bekijk hier alle voordelen van een partnership met Berghauser Pont.

Bekijk hier het inkijkexemplaar van:

KennisbankE-learningVakliteratuur